0

Blog

Echipamente acvarii Acvariu de apa sarata   Controlul algelor este probabil, cea  mai mare problemă cu care se confruntă iubitorii de acvarii. Cu toate că ar putea suna ca o sarcină plictisitoare și imposibil de realizat, este mult mai ușor decât crezi!  Nu te impotmoli in momentul in  care acvariul da semne de formare a algelor. S-ar putea să nu fie cel mai terifiant lucru ce se intampla , dar prezența lor poate fi destul de daunatoare pentru mediul pe care il creezi in cazul in care acestea scapa de sub control si nu sunt inlaturate la timp. Din fericir..
0 comentarii - vezi comentariile
Algele Catalogare , Cauze , Eliminarea Toti cei ce detin un acvariu s-au lovit la un moment dat de neplacutele alge , acestea fiind unul dintre inamicii acvaristicii. Algele se intilnesc cel mai adesea in mediul acvatic, de apa dulce sau sarata , deoarece majoritatea traiesc in mediu submers . Sunt de mai multe tipuri: alge albastre, verzi, maronii, negre, filamentoase, viscoase sau cu crusta. Trebuie sa fim foarte bine informati pentru a identifica alga care ne-a invadat bazinul intretinut cu grija. Reproducerea Modul de reproducere al algelor este foarte asemanator de..
1 comentarii - vezi comentariile
Acvariul plantatFiecare acvarist incepator nu cedeaza tentatiilor de a trece prin toate etapele acvaristicii. De obicei atractia  de a cumpara specii de pesti cat mai variate este foarte mare, ulterior cu acumularea de informatii si experienta, se va ajunge la  dorinta de a avea un acvariu plantat .Acvariul plantat este un mediu ce ofera transpunerea  unui peisaj din natura in locul nostru de relaxare.Acvaristica plantata necesita multa experienta dar si rabdare. Aceasta este un proces de evolutie si schimbare permanenta, totul este viu, natural si in continua modificare.E..
0 comentarii - vezi comentariile
Inceputul Acvariului  marin
Visul oricarui pasionat de acvaristica este relizarea unui acvariu marin , aceasta este de obicei trecerea de la incepator la cunoscator in domeniul acvatic,dar totusi un acvariu marin necesita mult mai multe cunostinte fata de cel de apa dulce.Daca incepeti direct cu unul de apa sarata tineti cont de cateva recomandari.Amplasarea acvariului in camera.Echipamente acvarii va sfatuieste sa pozitionati acvariul pe partea opusa geamului sau intr-un loc cat mai ferit de lumina soarelui , lumina solara este daunatore acvariului , aceasta favorizand cresterea masiva a algelor ,ilumina..
0 comentarii - vezi comentariile
Chimia acvariilor de apa sarata
Echipamente acvarii ,Chimia acvariului de apa sarataAcvariile cu apa sarata sunt acvarii cu apa dulce la care a fost adaugata sare marina, disponibila in magazinul Echipamente Acvarii. A nu se confunda sarea marina cu sarea iodata de bucatarie, cea din urma fiind toxica pentru pesti. Astfel, este cunoscut faptul ca sarea marina ofera o varietate de minerale solubile, extrem de necesare vietii marine. In functie de tipul de acvariu marin, se poate opta pentru un anume tip de sare aditivata mai mult sau mai putin,coralii si nevertebratele avand nevoie de o gama variata de substante necesa..
Inainte de achizitionarea acvariului
De ce sa am un acvariu ? De ce un iaz ? Notitele grupului Echipamente Acvarii pentru cei interesati. Povestea Echipamente Acvarii urmeaza indeaproape parcursul unui pasionat obisnuit de acvaristica. Pornind de la produse adresate incepatorilor, pana la dispozitive si servicii profesionale, acest magazin a reusit sa se dezvolte in timp, ajungand in prezent sa fie unul apreciat pe piata, atat prin calitatea ofertelor, cat si prin ajutorul pe care personalul il ofera clientilor.  Folosind experienta dobandita, magazinul Echipamente Acvarii reuseste sa puna la dispozitia parteneril..
 Chimia generala a mediului acvatic
Chimia apei sau povestea de succes a oricarui acvarist pasionat. Concepte de baza pentru cele mai bune echipamente acvarii.In primul rand, acvaristica este un hobby, un mod prin care pasionatii isi pot petrece timpul liber intr-un mod constructiv, plin de beneficii si bucurii. Echipa magazinului Echipamente Acvarii vine in ajutorul lor cu sfaturi si echipamante de cea mai buna calitate. Astfel, majoritatea incepatorilor sunt inspirati in primul rand de acvariile complexe, extrem de bine intretinute, care abunda in culori si vietuitoare exotice.  Un acvariu care iti fura ochii ..
Echipamente acvarii ,magazinul pasionatilor de acvaristica.
Echipamente acvarii ,magazinul pasionatilor de acvaristica.  Magazinul online Echipamente Acvarii pune la dispozitia pasionatilor de acvaristica o gama larga de echipamente,vietuitoare acvatice si plante,atent alese ,menite sa ofere o calitate pret excelent celor interesati.Fiind creat din pasiune ,acest loc destinat pasionatilor de acvarii,reflecta stradania unor oameni pentru care lumea acvatica insemna totul.Este vorba de o echipa  de profesionisti ce detine o experienta de 8 ani in domeniu,aceasta poate sa ofere clientilor sai acele sfaturi de care ce..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)