Meniu
Your Cart

Blog Feed RSS

19 feb. Catalogarea algelor de apa sarata
0 625
Echipamente acvarii Acvariu de apa sarata Controlul algelor este probabil, cea  mai mare problemă cu care se confruntă iubitorii de acvarii. Cu toate că ar putea suna ca o sarcină plictisitoare și imposibil de realizat, este mult mai ușor decât crezi!  Nu te impotmoli in momentul in  care..
07 feb. Catalogarea algelor de apa dulce
0 2051
AlgeleCatalogare , Cauze , EliminareaToti cei ce detin un acvariu s-au lovit la un moment dat de neplacutele alge , acestea fiind unul dintre inamicii acvaristicii.Algele se intilnesc cel mai adesea in mediul acvatic, de apa dulce sau sarata , deoarece majoritatea traiesc in mediu s..
05 feb. Acvariul plantat
0 477
Equipment and aquariums, aquarium planted Each aquarists not succumb to temptation to pass through all stages aquarium-usually the attraction of buying fish species as varied is very high, then the accumulation of information and experience will come to desire give to have a planted aquarium. Plante..
02 feb. Inceputul Acvariului  marin
0 450
Visul oricarui pasionat de acvaristica este relizarea unui acvariu marin , aceasta este de obicei trecerea de la incepator la cunoscator in domeniul acvatic,dar totusi un acvariu marin necesita mult mai multe cunostinte fata de cel de apa dulce.Daca incepeti direct cu unul de apa sarata tineti c..
01 feb. Chimia acvariilor de apa sarata
0 467
Echipamente acvarii ,Chimia acvariului de apa sarata Acvariile cu apa sarata sunt acvarii cu apa dulce la care a fost adaugata sare marina, disponibila in magazinul Echipamente Acvarii. A nu se confunda sarea marina cu sarea iodata de bucatarie, cea din urma fiind toxica pentru pesti. Astfel, este c..
01 feb. Inainte de achizitionarea acvariului
0 529
De ce sa am un acvariu ? De ce un iaz ? Notitele grupului Echipamente Acvarii pentru cei interesati.Povestea Echipamente Acvarii urmeaza indeaproape parcursul unui pasionat obisnuit de acvaristica. Pornind de la produse adresate incepatorilor, pana la dispozitive si servicii profesionale, acest m..
01 feb. Chimia generala a mediului acvatic
0 284
Chimia apei sau povestea de succes a oricarui acvarist pasionat.  Concepte de baza pentru cele mai bune echipamente acvarii. In primul rand, acvaristica este un hobby, un mod prin care pasionatii isi pot petrece timpul liber intr-un mod constructiv, plin de beneficii si bucurii. Echipa magazinului E..
01 feb. Echipamente acvarii ,magazinul pasionatilor de acvaristica.
0 244
Echipamente acvarii ,magazinul pasionatilor de acvaristica.    Magazinul online Echipamente Acvarii pune la dispozitia pasionatilor de acvaristica o gama larga de echipamente,vietuitoare acvatice si plante,atent alese ,menite sa ofere o calitate pret excelent celor interesati.Fiind creat din pasiune..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)