Meniu
Your Cart

Informatii livrare

Daca locatia dumneavoastra este in Romania, dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al magazinului, pentru confirmarea acesteia si a disponibilitatii pe stoc.

Taxa de transport se calculeaza in functie de volumul / greutatea produsului si zona unde trebuie livrat si va fi transmisa catre Dvs de catre operator dupa plasarea comenzii

Apoi, daca produsul dorit este disponibil, acesta va fi expediat catre adresa indicata de dumneavoastra in comanda prin curierat, urmand sa il primiti in 24-48 h in timpul zilelor lucratoare.

In cazul in care ati optat pentru plata ramburs, contravaloarea comenzii dumneavoastra se va achita curierului.

Este obligatia clientului/ cumparatorului de a verifica marfa la primire si de a nota in registrul firmei de curierat in cazul in care aceasta a ajuns deteriorata sau cu ambalaj neconform, deteriorat. Toate coletele expediate de firma noastra sunt trimise cu optiunea de deschidere si verificare colet. In cazul in care livrarea nu este facuta direct de catre compania noastra ( 99% din cazuri), firma de transport este direct raspunzatoare pentru transport si livrare dupa preluarea coletului de la locatia noastra. De aceea rugam clientii si ii informam ca este responsabilitatea lor de a verifica ca marfa este cea achizitionata si ajunsa in conditii optime.

In cazul in care ati optat pentru transfer bancar, daca produsul este disponibil, veti primi o factura proforma iar produsul va fi expediat catre dvs. numai dupa ce suma aferenta contravalorii produsului a fost virata in contul nostru.