Meniu
Your Cart

Confidentialitate

Creandu-va un cont de client pe acest site, veti putea urmari atat statusul comenzilor efectuate cat si, daca este cazul, statusul retururilor, veti putea aduna puncte-cadou pentru cumparaturile facute si veti putea urmari istoricul comenzilor.

De asemenea, veti putea fi tinut la curent cu noutatile si promotiile aparute.

Respectam intimitatea dumneavoastra, iar datele dumneavoastra de contact vor fi confidentiale si nu vor fi instrainate sau folosite in alte scopuri.

Echipamenteacvarii.ro utilizează formulare prin care iti poti face cont, poti comenta la articole, poti scrie intrebari in forumul nostru, iti poti face un cont de afiliat sau de revanzator.

Aceste formulare includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la datele sediului social al companiei tale, serviciile/ marfurile ce doresti a iti fi furnizate, etc.

Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra serviciile pe care ai ales sa le primesti (produse, servicii, raspunsuri in forum, comentariul la articole etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii).

S-ar putea să trebuiască să solicităm, de asemenea, informații fiscale suplimentare, în cazul în care suntem obligați prin lege să depunem declarații fiscale în legătură cu serviciile comandate de tine. In acel caz, ne vom referi la adresa ta (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obliga sa le colectam si prelucram in legatura cu tranzactia in cauza. In aceasta situatie, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligatia de a ne conforma cu prevederile din legislatie.

Nu vă folosim datele pentru a vă trimite comunicări de marketing.

Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a solicitarii dvs Aceste date sunt stocate timp de 5 ani.