0
  • Cu precomanda
    Blenny Qube

Blenny Qube

  • 2 523,87

  • Fără TVA: 2 120,90 lei
(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Aqua medic
  • Cod produs: 565.2
  • Disponibilitate: Cu precomanda

Opţiuni disponibile

- +

Acest Produs poate fi platit online cu cardul prin euPlatesc

Plata Online prin card

Cum platesc?

Etichete: Blenny Qube

Acvariu complet de apă sărată, cu componente de înaltă calitate

Blenny Qube este echipat standard cu o gamă largă de echipamente. Atât skimmerul EVO 500, cât și pompa de recirculare EcoDrift 4.2 pot fi controlate prin intermediul unui controler pentru a permite ajustarea optimă a echipamentelor la necesitățile vietuitoarelor din acvariu. Compartimentul integrat de filtrare cu separator acrilic de înaltă calitate asigură o întreținere ușoară. În plus, LED-ul Qube 50, care are un cip cu LED-uri ce constă din 24 de elemente LED individuale în cinci culori diferite de lumină asigura o iluminare corespunzatoare. Culoarea și intensitatea luminii sunt reglabile manual prin intermediul a 2 canale. Skimmerul, pompa de recirculare și iluminatul cu LED au o conexiune de 0 - 10 volți pentru utilizarea controller-ului extern. Cele trei laturi ale acvariului sunt realizate cu sticlă albă premium de 6 mm, care complimentează designul.

Echipament:
- Recirculare: EcoDrift 4.2
Pompă de recirculare cu controller (800 - 4.000 l / oră), amplasată în peretele din spate.Incl. controler de valuri pentru reglarea curentului și a frecvenței undei. Conectare integrată 0-10 V pentru utilizarea controlerelor externe.

- Skimmer de proteine: EVO 500
Skimmer silentios și eficient. Incl. controler pentru reglarea puterii pompei Venturi DC Runner 1.1 (24 V, max. 7 W). Conectare integrată 0-10 V pentru utilizarea controlerelor externe.

- Iluminatul: Qube 50
Inclus, cu putere ridicată, cu spectru de lumină echilibrat. Cinci culori diferite de lumină, cu densitate mare de energie, special concepute pentru o creștere puternică a coralilor (24 V, maximum 50 W). Culoarea și intensitatea luminii sunt reglabile manual prin intermediul a 2 canale. Conectare integrată 0-10 V pentru utilizarea controlerelor externe.

- Filtru: cameră filtrantă integrată pentru menținerea skimmerului și a altor suporturi de filtrare (opțional).

Dimensiuni (l x lățime x h): app. 40 x 50 x 40 cm
Nivelul apei: app. 38 cm
Volumul apei: aprox. 76 l
Opțional: Blenny Stand alb

Disponibil pe baza de precomanda in termen de 10 zile lucratoare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare