Meniu
Your Cart

Termeni & conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro).

Site-ul Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro). este operat de societatea Force Sat Impex Srl, cu sediul in str.Violetelor nr.22, Branesti judetul Ilfov, CUI RO26458355. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris, pe adresa de e-mail contact@echipamenteacvarii.ro, comerciantului ca renunta la cumparare / se retrage din contract, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea contravalorii produsului se va face in termenul legal, in contul clientului in cazul in care a platit cu cardul si prin curierat sau in cont, in cazul in care a platit ramburs.

In cazul in care la livrarea unui produs cumparatorul constata ca produsul livrat are urme de lovituri, zgarieturi,  acesta este obligat sa anunte si sa notifice in scris  firma de curierat si sa refuze primirea coletului prin mentiune  in raportul de livrare cu specificarea cauzelor :ex colet deteriorat., ambalaj rupt, etc. si sa anunte in cel mai scurt timp posibil societatea noastra. Toate coletele pleaca de la noi cu optiunea deschidere si verificare colet! Dupa transmiterea produselor de catre compania noastra catre firma de curierat raspunderea livrarii si integritatii acestora cade in sarcina companiei de curierat! Obligatia cumparatorului este de a verifica produsele la sosirea curierului si de a refuza primirea respectiv mentiona in scris in raportul acestuia daca exista neconformitati. Exemplu - marfa deteriorata, ambalaj rupt, produs spart, etc.

In cazul in care la livrarea unui produs cumparatorul constata ca produsul livrat nu este conform cu specificatiile, are obligatia de a informa in scris in cel mai scurt timp compania noastra dar nu mai tarziu de 24 de ore de la primirea produsului.

Nu se pot returna produse aflate in una dintre situatiile :

- produsul reprezinta "o comanda speciala" ("comanda speciala" este un produs ce nu se afla in stocul uzual al magazinului dar poate fi comandat pe baza unei comenzi scrise si a unei plati de avans).

- produse aflate la preturi  speciale

- filtre sau echipamente ce isi modifica proprietatile substantial si se pot deteriora rapid odata ce au fost folosite si alte produse considerate consumabile

- produse ce prezinta urme de uzura, zgarieturi, lipsa accesorii

In cazul in care produsele returnate prezinta urme de zgarieturi, uzura, urme de lovituri, lipsa accesori, lipsa certificat de garantie, ne rezervam dreptul de decide asupra acceptarii produsului ca retur sau de a oprii o suma din valoarea produsului.

Garantia

Garantia se acorda in baza bonului fiscal sau a facturii fiscale, altfel un certificatul de garantie se va emite in formular tipizat doar la cererea expresa a clientului. Inceperea garantiei coincide cu data vanzarii respective data bonului fiscal.

Garantia isi pierde valabilitatea daca:

  • Nu au fost respectate instructiunile de depozitare, instalare, exploatare si/sau conditiile mentionate in certificatul de garantie sau instructiunile de utilizare. Vanzatorul nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care clientul pierde manualul de instructiuni.
  • Asupra echipamentelor au intervenit alte persoane, in afara societatilor autorizate de vanzator, sau au fost deterioarate sigiliile sau etichetele de garantie.
  • Echipamentele au fost deteriorate intentionat sau prin neglijenta, au fost modificate sau utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate.
  • Echipamentele s-au deteriorat din cauza instalarii in spatii cu umiditate ridicata / mediu coroziv, din cauza transportului, manipularii, depozitarii, utilizarii incorecte, sau daca se constata urme de lichid pe componentele electrice ale acestora.
  • Echipamentele au suferit socuri mecanice prin presare, lovire etc.

Limitari si excluderi ale garantiei

Daca vanzatorul nu constata existenta unui defect pentru care se angajeaza raspunderea acestuia, situatia este considerata o solicitare nejustificata de acordare a garantiei, pentru care poate cere cumparatorului plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului conform tarifelor de consultanta /ora.

Produsele consumabile (cartuse filtrante, teste, materiale filtrante, becuri, baterii, acumulatori etc) si accesoriile fara componenta electronica vandute separat nu beneficiaza de garantie. Clientul are obligatia de a verifica buna functionare a acestora in momentul achizitionarii.

Garantia nu va fi acordata in cazul in care se constata ca nu au fost respectate instructiunile de instalare, punere in functiune, utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare ale produsului astfel cum sunt prezentate in documentatia insotitoare si cum au fost prezentate la predarea produsului.

Nu raspundem de eventualele incompatibilitati intre sistemele sau subansamblele livrate de noi si produsele altor firme.Administratorul Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Accesibilitatea Website-ului

Website-ul este accesibil clienților 24 de ore din 24, 7 zile din 7 în afara cazurilor in care se efectuează operațiuni de mentenanță.

Force Sat Impex (www.echipamenteacvarii.ro)  își rezervă dreptul de a întrerupe unilateral accesul la Website (integral sau parțial), în orice moment, cu notificarea imediată a utilizatorilor, prin mesaj afișat pe Website la momentul accesării.

Force Sat Impex (www.echipamenteacvarii.ro)   nu poate fi ținuț răspunzător față de Client și/sau față de terțe persoane pentru lipsa de funcționalitate sau pentru funcționarea neconformă a Website-ului.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Echipamente acvarii (echipamenteacvarii.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@echipamenteacvarii.ro