0
  • Calciu pentru acvarii marine - Calcion Brightwell Aquatics

Calciu pentru acvarii marine - Calcion Brightwell Aquatics

  • 99.45 lei

  • Fără TVA: 83,57 lei
(0/5)  (0 opinii)
- +
Calcion
Prezentare generală
Soluție ionică de calciu foarte concentrată.
Creste concentratia de calciu in apa acvariului marin pentru a furniza coralilor si altor nevertebrate de recif,  unul dintre cele mai importante elemente necesare cresterii.
Este mai degrabă ionic decât chelat, și nu conține nici un material organic nedorit cum ar fi EDTA, gluconat sau poligluconat.
Peste 50% mai puternic decât majoritatea produselor concurente.
Fără fosfat, silicat și material organic.
Formulate de un om de știință marin.
Contextul tehnic
Calciul este unul dintre ionii cei mai răspândiți în apa de mare și este necesar pentru formarea de aragonit, materialul scheletar al nevertebratelor de construcție a recifurilor, cum ar fi corali, scoici, viermi de tuburi și aliații lor. În apa de mare, calciul este prezent la o concentrație de aproximativ 412 ppm; În acvariile recifului, menținerea calciului în intervalul 412 - 450 ppm va permite coralilor și altor nevertebrate de construcție a recifurilor să crească rapid atunci când sunt îndeplinite toate celelalte cerințe fizice și chimice. [Ionii de magneziu, stronțiu și carbonat sunt, de asemenea, complexați în aragonit, iar importanța lor în acvariu de reci nu poate fi supraestimată.] Rata la care calciul este extras din apă este determinată de densitatea stocului de animale de rechin, Iluminatul și alte condiții biologice, fizice și chimice; Prin urmare, fiecare acvariu va avea cerințe diferite pentru rata de suplimente de calciu. Odată ce viteza de absorbție a calciului în acvariu a fost determinată (vezi opus), viteza de dozare adecvată a acestui produs poate fi ușor calculată. Se recomandă folosirea unui amestec de sare de calitate cu o alcalinitate adecvată (nu majorată) și concentrații de elemente majore, minore și oligoelemente pentru a stabili parametrii naturali ai apei din acvariul recifului, furnizând o bază ionică stabilă pe care să o construiți.

Instrucțiuni
De bază: agitați bine produsul înainte de utilizare. Adăugați 5 ml (1 capac) de produs pe 50 US galoane de apă din acvariu în fiecare zi sau după cum este necesar pentru a menține concentrația de calciu într-un interval de 412-450 ppm. Atunci când se utilizează în acest mod, 250 ml tratează până la 2.500 US-galoane (9.464 L).
Avansat: determinați concentrația de calciu din acvariu folosind un kit de testare precis înainte de a fi suplimentat. Agitați bine acest produs înainte de fiecare utilizare. Fiecare ml de Calcion va crește concentrația de calciu ("[Ca2 +]") în 1 US galon (3,785 L) de apă cu aproximativ 40 ppm. În cazul în care concentrația inițială de [Ca2 +] din acvariu este sub 412 ppm, adăugați acest produs la o rată maximă de 10 ml la 20 US galonuri zilnic până când se atinge concentrația dorită de calciu, apoi se administrează doza zilnică sau săptămânală după cum este necesar. Întotdeauna încercați să mențineți [Ca2 +] într-un interval de +/- 10 ppm. Pentru a determina rata de dozare a acestui produs odată ce a fost obținută [Ca2 +] dorită, măsurați ritmul zilnic de absorbție a calciului (adică scăderea calciului) în acvariu prin măsurarea [Ca2 +] în același timp în fiecare zi într-o zi - până la două săptămâni. Pentru a determina rata zilnică de dozare (preferabilă dozării săptămânale) pentru menținerea calciului: estimarea volumului de apă în întregul sistem de acvariu; Împărțiți scăderea zilnică a [Ca2 +] cu 40; Înmulțiți acest număr cu volumul de apă din sistem pentru a obține doza zilnică necesară (ml) pentru a menține un [Ca2 +] stabil. Administrarea zilnică menține un [Ca2 +] (și un mediu mai natural) mai stabil decât dozajul săptămânal, în care spikele [Ca2 +] imediat după administrare și apoi scad treptat pe tot parcursul săptămânii.
Atenție: nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu pentru consumul uman.
Analiză garantată
Calciul (min) 150.000 ppm
ingrediente
Apă purificată, clorură de calciu


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare