0
  • Cu precomanda
    Astral Elite Connect
  • Astral Elite Connect

Astral Elite Connect

  • 920.53 lei

  • Fără TVA: 773,56 lei
(0/5)  (0 opinii)
  • Cod produs: 70054
  • Disponibilitate: Cu precomanda

Opţiuni disponibile

- +

TRATAMENTUL APEI prin electroliza / hidroliză cu continut redus de sare a devenit o modalitate foarte populară de dezinfecție în ultimul timp pentru piscine, piscine naturale, lacuri de înot.
Marele avantaj cu hidroliza este că oxidanți puternici din apă (H20) sunt creati prin împărțirea în atomi de O și H. Acești atomi de oxygen si hydrogen formeaza apoi produse de oxidare:
O (oxigen atomic), O2 (oxigen), O3 (ozon), H202 (peroxid de hidrogen) și OH (hidroxid radical).
Acești oxidanți sunt la fel de puternici sau mai puternici decât clorul dar nu produc subproduse dăunătoare. Este unul dintre putinele sisteme de pe piață care pot funcționa cu apă dulce fără a produce clor.

Astral Elite Connect menține apa din iazul de înot clară ani de zile într-un mod sigur.


Versiunile LS (LOW SALT) pot fi dezinfectate cu un nivel scăzut de sare (1-2 g / l).

AVANTAJE: - Ecran tactil complet - salinitate si monitorizare temperatura - Functii scalabile de control cu module Plug-in pentru pH, ORP si clor liber (PPM) - Capabilitati Embedded Poolstation (sistem Domotica pentru control cu smartphone / tablet / / 4 ieșiri digitale (releu) - porturi duale de comunicație (Ethernet și Modbus) - control al lămpii cu UV-C încorporat

Sistem disponibil in mai multe versiuni (pentru 60, 100, 160 si 200 m cubi, versiunile de 60 si 100 avand iarasi optiuni de "low salt") ce se aduce la comanda in termen de 7 pana la 10 zile lucratoare.

Apasa pentru prezentare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun