0

AI Nero 3 - noua generatie a pompelor de valuri

  • 945,99 lei

  • Fără TVA: 794,95 lei
 (0 opinii)
- +

Acest Produs poate fi platit online cu cardul prin euPlatesc

Plata Online prin card

Cum platesc?

AI Nero 3 - noua generatie a pompelor de valuri

Pompa AI Nero pe care o cunoști și o apreciezi, acum într-un factor de formă mai mica. Nero 3 de la Aqua Illumination creează un flux larg, reglabil, puternic, dar în același timp blând. Modelele tradiționale de elice produc un flux puternic care poate irita coralii, în cazul de fata elicea inovatoare a lui Nero 3 împinge apa într-un model larg care poate muta alimente, resturi sau alte particule plutitoare libere, fără a deranja coralii.

Powerhead-urile au multe utilizări diferite intr-un acvariu de recif, dar obiectivul principal este de a produce suficient flux pentru a împiedica formarea de depuneri și pentru a ajuta la ridicarea reziduurilor care trebuie aspirate în filtrare. Cu tehnologia BlueTooth LE puteți seta pompa în diferite moduri sau puteți crea un program zilnic pentru a schimba debitul pe tot parcursul zilei.

 

Control

 

BlueTooth LE, conectare mai repida la pompele dvs. cu o rază mai mare de acțiune, deblocand o mulțime de caracteristici. Vă permite să renunțați la întregul proces de creare a unei rețele wireless prin care să interfațați.

Acum, cu Aqua Illumination Nero 3, deschideți aplicația MyAi, alegeți un mod și controlați fluxul din acvariu. Diferite moduri de curgere vă permit să alegeți ceea ce este potrivit pentru corali și pești. Câteva moduri notabile sunt modurile Random și Schedule, creează un program zilnic complet care parcurge diferite moduri și setări de-a lungul zilei sau lasă Nero 3 să se randomizeze cu modul Random. Controlerul inclus are doar un buton, dar cu multe functii și dacă nu doriți să controlați pompa printr-un dispozitiv inteligent, nu vă faceți griji, apăsând sau ținând apăsat butonul pentru diferite perioade de timp, puteți schimba viteza, porni sau opri pompa fără a fi nevoie să accesezi alte interfețe de control suplimentare.

 

Moduri de flux:

• Aleatoriu - Continuați să vă ghiciți rezervorul cu modul de curgere aleatorie. Nero 3 își va modifica la întâmplare debitul pe parcursul zilei, creând o mișcare naturală a apei în rezervorul dvs. de recif.

• Puls - Crearea unei unde staționare se poate face cu Nero 3 în modul Puls. Intervalul pulsului poate fi modificat pentru a se armoniza cu acvariul, împreună cu debitul maxim. A avea un val poate provoca stres suplimentar asupra acvariului dvs.,dar este o metodă excelentă pentru ridicarea reziduurilor reziduale din zone greu accesibile.

• Constant - Setează-l și uită! Doar setați debitul adecvat și Nero 3 va continua să curgă la viteza respectivă până când schimbați modul sau debitul.

• Programare - Creați un program care poate utiliza mai multe moduri de flux diferite. Cu aplicația MyAi, crearea unui program pentru fluxul dvs. este simplă și se poate face în câteva minute!

• Hranire - Dacă vizați hranirea, este necesar să aveți o pompă cu modul de hranire. Țineți apăsat butonul driverului timp de 2-5 secunde pentru a pune Nero 3 în modul de hranire timp de 10 minute.

• All-Off - Opriți pompa ori de câte ori doriți, cu control complet asupra pornirii din nou. Țineți butonul șoferului timp de 6 sau mai multe secunde pentru a opri pompa. Atingând din nou butonul va reporni pompa.

Specificații:

• Debit maxim: 5.570L / H (2000 GPH)

• Grosime maximă a sticlei: 1,27 cm (1/2 ")

• Dimensiuni (partea umedă): 3,9 x 5,7cm (1,54 "x 2,25")

• Consum de energie: (variabil) 20W @ 120VAC max

  


Ce este inclus?

1x Nero 3 Powerhead

1x Nero 3 Guard

1x controler Nero 3

1x sistem de montare cu magnet

1x sursa de alimentare

1x Ghid de utilizare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare